Heggedal Hovedgård har sine egne hjemmesider med informasjon og utleiemuligheter, her: http://www.heggedalhovedgaard.no/

Blaafjellhytta har også sine egne hjemmesider med informasjon og hjemmesider, her: http://www.blaafjellhytta.no/

Fabrikken: Det er flere prismodeller for å leie Fabrikken til fest eller utstilling og avtalen vil avhenge av om du er venn med Fabrikken eller ikke – og hva slags venn du er. Som minstepris tar vi 3000.- for en helg, eller 6000,- for to helger med uken i mellom. I tillegg kan det komme en avtale om en andel av omsetningen dersom det er en salgsutstilling. Hvis du lurer på noe sender du en mail til post@fabrikkensvenner.no – eller ringer Per på 95273504. Så blir vi sikkert enige om en riktig pris for ditt arrangement.

Gjellum Grendehus er også godt egnet for mange arrangementer; send en mail til post@heggedalil.no for å leie! Sjekk www.heggedalil.no for mer informasjon.

Ungdomsklubben har også lokaler som kan leies, og bookes via:

Booking av lokalene gjøres via Hovedgården Ungdomsskole, send ønsket leiedato, navn og telefonnummer til hovedgarden.ungdomsskole@asker.kommune.no
Friheim
Booking kan bestilles via Kristin Sletten, 90216089.
Heggetun
Heggetun er Heggedal Menighets lokaler rett ved siden av kirken. Her er informasjon om utleiemuligheter:

https://kirken.no/nb-NO/fellesrad/askerfellesrad/menigheter/heggedalkirke/om-oss/utleie/

Inntil vi får vår egen samlede og komplette oversikt for utleielokaler i Heggedal kan du benytte sidene på Asker Kommunes hjemmesider:

https://www.asker.kommune.no/natur-kultur-og-fritid/leie-av-lokaler/