Vil du bidra til barn og unge sin utvikling i Heggedal? Heggedal Idrettslag (HIL) er en viktig aktør i området og kommunen og skaper et aktivt og trygt nærmiljø gjennom vår aktivitet.

Heggedal Idrettslag er tuftet på frivillighet og dugnad fra våre trenere, lagledere, foreldre og nesten 1000 medlemmer. HIL har grupper innen langrenn, friidrett, fotball, allidrett og trim og trening. Klubben holder til på Gjellum idrettsanlegg og driver i tillegg fantastiske Blåfjellhytta i Kjekstadmarka. Se heggedalil.no.

Gjennom å opprette stillingen som daglig leder ønsker HIL å forenkle de administrative oppgavene slik at frivillige trenere og lagledere kan konsentrere seg om å skape god og trygg aktivitet for våre barn og unge i alle aldre.

 Hele stillingsteksten for daglig leder finner du her;435.38 KB