Fra i dag, 1. september, er post i Innbyggertorg en realitet. Posten i Heggedal er åpen alle hverdager mellom 08:00 og 10:00 på morgenen og mellom 15:00 og 18:00 på ettermiddag/kveld. Postboksene er «åpne» i hele Innbyggertorgets åpningstid, fra 08:00 til 18:00 alle hverdager.

Før sommeren ble det kjent at Posten og Norgesgruppen ved Kiwi i Heggedal ble enige om ikke å fortsette samarbeidet om Post i butikk. Resultatet av dette ville være at et Heggedal i sterk vekst plutselig ble uten Post! Heggedal Nærmiljøsentral tok initiativ overfor Kiwi, Posten og Asker Kommune – med mål å komme frem til en ny avtale – basert på en kreativ driftsform. Etter mange runder og lange diskusjoner er det nå inngått en avtale mellom Asker Kommune og Posten Norge – om å åpne Post i Innbyggertorg. «Postpunktet» eller Post i Innbyggertorg har åpnet i lokalet ved siden av dagens bibliotek, med inngang fra Innbyggertorget. Post i Innbyggertorg er åpent alle hverdager mellom 08.00 og 10.00, samt mellom 15.00 og 18.00. Postbokser er tilgjengelige i hele åpningstiden, det vil si fra 08.00-18.00 alle hverdager. (En utvidet åpningstid som også kommer Innbyggertorget til gode.) Posten betjenes av Nærmiljøsentralen og ansatte på Innbyggertorget i et turnusfellesskap; vær vennlig med oss nye «postansatte»! Post i Innbyggertorg håndterer post/brev/pakker/frimerker/salg av materiell – tilsvarende som andre «Post i Butikk». Vi leverer ikke banktjenester, primært av hensyn til sikkerhet og risiko.