Nå er det tid for årets forestilling på Hovedgården ungdomsskole i Asker. Årets 9.trinn har jobbet hardt, og er stolte av å presentere forestillingen med temaet: «Jorden rundt»:

Forestillingen blir satt opp: 

Tirsdag 10. mars kl. 18.00

Onsdag 11. mars kl. 18.00

Torsdag 12. mars kl. 18.00

Forestillingen vil foregå i Hovedgårdens egne lokaler (Heggedalsbakken 11, 1389 Heggedal).Vi vil ta dere med på en drømmende reise der man får et innblikk i flere av de ulike kulturene og landene jorden har å by på. Det er elevene som står for alle kunstneriske innslag, deriblant dans, musikk og drama. Forestillingen drives som en elevbedrift, og elevene er nå i fasen der de jobber med alle aspektene ved forestillingen; fra manus, sponsorkontrakter og koreografering av egne danser til gjennomføringen av forestillingen fra start til slutt. Dette er en tradisjon ved skolen som har vært gjennomført i 18 år.