Tradisjonen tro inviterer vi til HØSTFEST og vil veldig gjerne treffe nettopp DEG denne første søndagen i september! Dette er en dag hvor vi møtes & feirer høstens grøde & hverandre! Det er også en anledning til å bli bedre kjent med SÅ ET FRØ og andre likesinnede i lokalmiljøet.

Sted: Kistefosshagen, Heggedal sentrum
Tid: Søndag 7. september kl. 13.00 – 15.00
 

PROGRAM

    Velkommen, ved Kristin Ellefsen, initiativtaker og prosjektleder for SÅ ET FRØ.

    Miljøsjef Bjørn Nordby kommer og vil fortelle om Asker kommunes miljøsatsing. Vi gleder oss!

    Lokale musikalske innslag: Maya Frølich synger Blomstersang. Fløytespill ved Else-Marie Haakonsen, entusiastisk medlem av SÅ ET FRØ, bakgrunn som musikkpedagog og amatørmusikant i mange sjangre.

MATSERVERING & KOS

    Vi tenner bålfatene og serverer gratis, rykende varm, velsmakende og nærende økologisk suppe. Selvsagt hjemmelagd fra bunnen, ved Asker Produkt.

    Vår gode nabo, galleriet Pikene ved broen, selger kaffe, te, saft og kaker.

saaetfroGRØNT MARKED & VERKSTED

    Asker birøkterlag kommer med gjennomsiktig bikube (vet du hvordan en bikube ser ut innvendig?) og det blir anledning til å melde seg på birøkterkurs. Salg av honning og produkter laget av honning.

    Joanna Szybiack demonstrer støping av fuglebad av sement.

    Tegneverksted for barn.

    Ragna Ribe Jørgensen, initiativtaker og daglig leder av BIBY = Nettverk vil selge utsøkt norsk honning, mange forskjellige sorter. Tro meg, den topper det jeg har smakt av  honningen på år.

    Stein D. Berge deler ut smaksprøver hjemmepresset økologisk eplesaft.

    Salg av økologiske frø, førsteklasses jord og paller.

    Utlodding: Oppskriftsbøker: Restemat fra Grønn Hverdag & andre overraskelser.

    Tegne medlemskap i SÅ ET FRØ til en fordelaktig pris.

HUSK å kle deg etter været. Litt regn tåler vi. Om det høljer blir det nok avlyst.
HUSK kontanter! Pikene ved broen tar også kort.

Vi håper så mange som mulig kan komme! Dette er en spennende mulighet til å treffe folk likesinnede og å lære mer om dyrking & miljø. DEL GJERNE DENNE INVITASJONEN VIDERE, ta med familie og venner … :)

Med forbehold om endringer i programmet. Følg gjerne med på vår hjemmeside eller abonner på vårt Nyhetsbrev for å få oppdatert program. Du kan også kontakte kristin@saaetfro.no .

Høstfesten arrangeres i samarbeid med Asker kommune, Pikene ved Broen, Bærekraftig liv, Heggedal & Omegn ved Stein D. Berge og Heggedal Nærmiljøsentral.