Komitéene for teknikk, kultur og fritid, helse og omsorg og oppvekst behandlet i forrige uke forslaget til innbyggertorg i Heggedal. Alle komitéene vedtok enstemmig å anbefale formannskapet å vedta en videre utvikling basert på alternativ 2 i mulighetsstudien – altså med et auditorium i underetasjene. Formannskapet behandler saken i mai – og vi skal selvfølgelig følge dette helt til mål!

Mer enn 70 nye og litt eldre heggedøler var den 9. april samlet til åpent møte om det nye innbyggertorget i Heggedal onsdag 9. april. Gode presentasjoner, gode vafler og god stemning. Og veldig mange som mener noe om innbyggertorget – og alle innspill skal vi ta med oss videre i arbeidet – sammen med kommunen. Vi har laget en liten oppsummering av konferansens diskusjoner – som du finner ved å følge denne linken.

Innledningspresentasjonen kan du finne ved å følge denne linken. pdfPresentasjonen om «Heggedals fremtid» finner du ved å følge denne linken. Vi ser frem til de neste beslutninger og det videre arbeidet – sammen med engasjerte heggedøler!

{gallery}Innbyggertorg{/gallery}