Meld deg på datakurs nå! 

Når man vet at Asker kommune ønsker å kommunisere digitalt (i betydningen ikke på papir) med sine innbyggere er den digitale kompetansen i alle aldersgrupper viktig. Nærmiljøsentralen har i to ”semestre” arrangert data/nettbank kurs på seniorsenteret med grunnleggende ferdigheter som kompetansemål. Vi har undervist i og praktisert nettbank (fra mange forskjellige banker), vi har undervist og praktisert epost, tekstbehandling og regneark. Og vi har ringt hverandre med videosamtaler i Skype. Vi har bidratt til å øke den digitale kompetansen blant Heggedals seniorer. Vi har akkurat avsluttet høstsemesteret, men varmer nå opp til ny innsats med oppstart rett etter jul. Tirsdagene 14. og 21. januar er det tid for mobiltelefon og nettbrett, deretter blir det 8 tirsdager med pc, tekstbehandling, epost, regneark, digital kommunikasjon og det du måtte ha behov for å spørre om. Vi er tre ”lærere” og vi har god tid. Vi garanterer deg at du er mye flinkere etter kurset! Ta gjerne kontakt med nærmiljøsentralen allerede nå for å melde din interesse for å ta del i den ”digitale hverdagen”. Ring oss på 95273504 eller send en epost til post@iheggedal.no.