Garasje- og høkkertbandet debuterte før jul for 2 år siden med konsert for både voksne og barn. I følge bandet sjøl var det en kjempesuksess. Det var ikke veldig fint, men ganske høyt og stemningen var god. Siden den gang har bandet både øvd og spilt flere ganger.

Som sist blir det først en konsert for den oppvoksende slekt, med fri aldersgrense og rock for kids kl. 17:00. Den pedagogiske begrunnelsen for en slik konsert er å vise unge barnesjeler at drømmen om å havne på en scene er mulig, og at veien dit ikke nødvendigvis er så lang.

Deretter har slitne småbarnsforeldre anledning til å parkere sitt avkom hos kvalifisert pass før de returnerer til puben for del to. I del to skrus volumet opp et par hakk når Dr Emils Laboratorium inviterer til allsang og dans til slagere av Bon Jovi, Kings of Leon, Lady Gaga for å nevne noen. Denne gang stiller også bandet med egenprodusert materiale og gjesteartister. Den pedagogiske begrunnelsen for del to er å bidra til at slitne småbarnsforeldre holder kontakten med barnet i seg selv.

Målet med begge konsertene er moro og god stemning, til musikk av akseptabel kvalitet. Det nevnes for ordens skyld at konserten ikke er støttet av Rikskonsertene på tross av godt formulerte pedagogiske mål.

 

For uinnvidde nevnes at bandets besetning er:

Doktor Emil – Emil Iversen – Tangenter og sang

Scheiken – Stein Orholm – Gitar og snakk

Tøffe Toffe – Torolf Bjerkem – Bass og sang

Cliff Gunnar – Hans Marius Christensen – Trommer og sang