På Stasjonskafeen i Heggedal 

(Heggedal stasjon)

FREDAG 20. SEPTEMBER
KL 18.00 – 20.00

PROGRAM
Servering av rykende varm suppe m/brød & Charlottes iskrem

Kort presentasjon av prosjektet Så et frø, oppsummering av sommerens stunt og planer for neste år, ved Kristin Ma Ellefsen Presentasjon av HerlighetenOslo/Hageparsellprosjektet i Bjørvika , erfaringer og gode råd, ved Christoffer Evju
Åpen kafé for kjøp av kaffe, te og mineralvann.

VI MØTES FOR Å FEIRE HØSTENS GRØDE & HVERANDRE, ta gjerne med familie, venner og naboer, dette er en anledning til å bli kjent med prosjektet og hverandre! Her blir det også anledning til uformelle treff med fagpersoner innenfor hage & økologi.

Vi håper du kommer! J Hilsen festgruppen ved Per Sletaune, Ingvild Flesland, Edel Borud & Kristin Ellefsen

GRATIS ADGANG Påmelding innen 17.09.  post@iheggedal.no .

Så et frø er et samlende hage-/kunstprosjekt for Heggedal i vekst.