lovekongetre

Fredag 23/11 viser vi løvefilm igjen! Bli med tilbake til den mektige savannen der løvenes konge regjerer! Ta noen skritt til, så gå til venstre. Der et sted finner du Timon og Pumbaa i deres egne og elleville versjon av det storslagne eventyret Løvenes Konge. I Løvenes Konge 3 – Hakuna Matata får du se alt som skjedde over, under og ved siden av løveriket. Fortellingen begynner når marekatten Timon pakker sekken og forlater fødestedet til fordel for et uoppdaget paradis. I det høye gresset på savannen finner han noe ganske annet: det uflidde, fisende vortesvinet Pumbaa! De finner fort tonen og snubler en dag over løveungen Simba. Det de ikke vet er at det er han som er Løvenes Konge, og at de vil få en viktig rolle i hans kommende eventyr.Ta med en venn, så spanderer vi saft og popcorn på dere begge. Fredag klokken 1430. God film!