robert

Mandag 3. september var første mandag kveld i Heggedal – og nesten hundre heggedøler var innom for å oppleve det første arrangementet.
Og for et arrangement! Robert Vendetta and the Moonlight Stiffs startet konserten og showet, med noe kjent og mye egenlaget materiale.
Robert Vendetta and the Moonlight Stiffs er sterkt påvirket av det som skjedde tidlig på syttitallet , blant annet funky rock’n roll, folk-rock og singer/songwriter tradisjonen. vendettatrommerLåtene var varme, nære, rustne, funky, sexy og groovy.vendettapiano Enkle, ofte basert på tøffe riff og veldig dansbare rytmer eller det mer melodiøse, vakre og talende. vendettamunnspillroberttreTekstene var personlige og dreide seg om de små og store tingene i livet som tro, kjærlighet, beundring og tap. gitarDisse var så absolutt verdt å lytte til. Litt vanskelig å avgjøre hvem som var the Stiffs – det så ut som om alle absolutt var i bevegelse!

toffeKveldens andre musikalske innslag var Dr. Emils Laboratorium som er et garasje- og høkkertband ifølge dem selv og de spilte både cover-låter og ikke minst sangen om Heggedal;. dremilenFor uinnvidde består bandet av : Doktor Emil, Scheiken, Tøffe Toffe og Cliff Gunnar.dremilto

dremiltre

dremilkveld

Etter en lang dag og en god musikalsk høstkveld avslutett Dr. Emils laboratorium konserten i flott bakgårdsbelysning;

Og – det kan godt være at vi kommer tilbake med flere konserter i bakgår´n – når sola titter frem igjen utpå vårparten. Kanskje. Fordi dette var moro!

En stor takk til publikum, til Irene og Astrid som holdt serveringen i gang og til Dag Henning som sørget for at vi alle fikk høre.

Erlend og Per