kaosieventyr

Fredag 31/8 er vi i gang med fredagsfilmene igjen, men obs – vi starter klokken 1400! Vel møtt til ny filmsesong – fortsatt med popcorn og saft; Den første filmen vi viser er » Kaos i eventyrland»; HAPPILY N’EVER AFTER er inspirert av et av tidenes mest populære eventyr, og er en satirisk gjenfortelling av det klassiske eventyret om Askepott. 

I en verden hvor «en lykkelig slutt» ikke lenger eksisterer, er kampen om makten i kongedømmet nå i full gang. Skjebnen til det urgamle sitatet «Å leve lykkelig alle sine dager» henger i en tynn tråd! En allianse mot det gode, ledet av Askepotts onde stemor Frieda (Sigourney Weaver), er i ferd med å ta fullstendig kontroll over Eventyrland. Men når Askepott (Sarah Michelle Gellar) innser at stemoren holder på å skvise henne helt ut av eventyrboka, tar hun skjeen i egen hånd og stiller seg i bresjen for «motstandsbevegelsen», og det helt uten hjelp av Prinsen på den hvite hesten (Freddie Prinze Jr.)! For snipp snapp snute, plutselig kan eventyret være ute..