smaaspion

Vi gir oss ikke helt, selv om det ser ut til at vi har litt sommer; førstkommende fredag klokken 1430 viser vi film og serverer saft og popcorn – igjen. Om filmen: Marissa (Jessica Alba) har et tilsynelatende perfekt liv – hun er gift med en kjent TV-reporter som jobber med å avdekke spioner på skjermen, og hun er dessuten mor til en søt liten baby og stemor til to supersmarte tvillinger. Men i virkeligheten er det litt vanskeligere. Tvillingene vil helst slippe å ha henne hengende rundt seg, og mannen kunne ikke oppdaget en spion om han så levde med en. Men det er jo akkurat det han gjør. For Marissa har en fortid som hemmelig agent … det er bare en stund siden sist hun var i aksjon. Spennende ting begynner å skje når Marissa bestemmer seg for å vende tilbake til sitt tidligere yrke. Oppgaven er både viktig og vanskelig, for målet hennes er å forhindre en superskurk fra å stoppe noe man trodde ikke kunne stoppes – tiden.