prinsesser

Fredag 20/4 klokken 1430 viser vi: «Prinsessehistorier 2» – kanskje mest en jentefilm – men tillatt for alle! Bli med til en fortryllende verden og møt Disneys prinsesser i tre magiske eventyr! I «Kjærlighet ved første alv» treffer Sjasmin og Aladdin noen nysgjerrige og morsomme små alver. Selv om de ikke er større enn en håndbredde har de enorme krefter! Snehvit og minsten byr på latter «Middagsdansen» . De har fått ansvaret for dagens middag, men med Minsten som assistent på kjøkkenet er det mye som kan gå galt! Så må du holde pusten og dykke ned til havbunnen med Ariel, den lille havfrue, i eventyret «Ariels Skatter». Ariel får store problemer med sjøheksa Ursula, som alltid har hun en ond plan på gang…Prinsessehistorier volum 2 – Fortellingen om vennskap er en herlig samling fylt med magi og eventyr for både små og store prinsesser!