hinder

Fredag 2. mars klokken 14.30 er det tid for film igjen! Vi viser filmen: «Til siste hinder». Filmen er tillatt for alle og varer i 81 minutter. Om filmen: Ida blogger om fashion, tilhører den kuleste gjengen på skolen og lever for å shoppe med bestevenninnen Karoline. Hun har det topp helt til moren en dag forteller henne at de skal flytte. Og det er ikke til New York eller London, det er til et nedlagt småbruk I ei knøttlita bygd I Nord-Norge. Ida hater foreldrene for å tvinge henne bort fra vennene sine. Etter en uke på bygda har ting gått fra vondt til verre. Nå hater ikke bare ida foreldrene, hun hater livet sitt. Bedre blir det ikke når moren tvinger henne til å møte noen av de innfødte. En gjeng tapere som aldri har hørt om sminke og som bruker all tiden sin på hester. For Ida er det nå bare en ting å gjøre og det er å stikke tilbake til byen. Men et dramatisk møte med hesten. Kehilan forandrer på alt.