Hei!

”Jeg heter Anders Rytter og ringer for Frivillighetsutvalget i Asker. Jeg ringer for å oppdatere alle kontakter og adresser til frivillige organisasjoner i kommunen. Vi holder nemlig på med å lage en ny portal for alle frivillige i kommunen!”

Har du hørt dette før?

I disse dager og i mange dager til ringer jeg rundt til alle organisasjoner i Asker som er registrert i ”Frivillighetsregisteret” i kommunen. Jeg spør om du er riktig kontaktperson, om telefonnummeret er riktig og jeg ber om riktig e-post-adresse. Når jeg har ringt alle som står i det gamle registeret (nesten 400 foreninger!) og fått alle de riktige e-post adressene, vil hver og en få e-post fra meg som inneholder en oppskrift om bruken av den helt nye frivillighetsportalen – og om hvordan du skal gå inn og oppdatere informasjonen om din egen organisasjon.

Hvorfor?

anderstoJo fordi kommunen og Frivillighetsutvalget lager en helt ny internettportal som åpner dørene i mars. Hvor alt skal bli lettere å finne! Det er fint at du tar godt i mot meg på telefonen – sånn at oversikten vår blir så riktig som mulig! Forresten har jeg akkurat begynt å jobbe som lærling i Heggedal Nærmiljøsentral. Så vi treffes nok igjen!

Hilsen Anders