enganggutt

17. februar viser vi filmen «Det var en gang en gutt», en dansk hyggelig og morsom film som er tillatt fra 7 år og oppover; Ta med en filmvenn og del popcorn og saft og en god film: Om filmen: Kalle bor sammen med faren Palle og moren Trille i et fargerik boligstrøk, hvor fuglene har det med å synge lit høyere og blomstene er litt flere. En dag får Kalle en lillesøster – Lille. Hun er helt normalt, bortsett fra at hun har vinger eller hudlapper, som Karin fra kommunen kaller dem. Og slikke kan man ikke gå rundt med. Men Kalle vet bedre – han har nemlig sett Lille fly. Mor og far drar ufrivillig til sykehuset for å få Lille operert, men Kalle er fast bestemt på å redde henne. Sammen med sin beste venn Smartboy sykler han av sted. Underveis får han følge med den usedvanlig uheldige Alf, og sammen kjører de i Alfs store Cadillac i et kappløp med tiden…