Fredag 11/11/11 viser vi filmen «Gutten og jernkjempen». Stikk innom biblioteket for en god film og popcorn! Om filmen: I den lille byen Rockwell er ikke Annie Hughes opptatt av de store farene i verden. For henne er det strevsomt nok å tjene til smør på brødet og oppdra sønnen Hogarth. Den viltre og oppfinnsomme niåringen er stadig vekk på leting etter en invasjon fra verdensrommet eller andre skumle trusler. 
En dag ser det ut til at fantasien blir til virkelighet. En lokal fisker som overlever en voldsom storm hevder å ha sett en kjemperobot reise seg ute i havet. Hogarth er den eneste som tror på historien, og setter ut på eventyrferd. Hogarth finner en nesten 20 meter høy jernmann som spiser metall. Snart skjønner Hogarth at kjempen er snill og veldig nysgjerrig på det rare stedet han har kommet til.