Vi starter opp med film på bilioteket igjen! Fredag 14. oktober klokken 1430 er vi i gang. Den første filmen vi viser er «Rango». Filmen er tillatt for alle over 7 år og varer i 104 minutter. Handlingen følger den elleville reisen til Rango, en kameleon med en stor identitetskrise, som lever en beskyttet tilværelse som et vanlig husdyr. For hvor høyt kan man vel egentlig sikte når hele hensikten med livet ditt er å gå i ett med omgivelsene? Først når Rango ved et uhell ender opp i westernbyen Dirt – en lovløs utpost befolket av ørkenens mest slu og sprø skapninger – oppdager plutselig den lite heltemodige øglen at han i aller høyeste grad skiller seg ut. Byens innbyggere ønsker ham velkommen som sitt aller siste håp, og før han vet ordet av det har han utnevnt seg selv til Sheriff Rango. Han lever ut rollen etter beste evne, helt til en rekke actionpakkede situasjoner og møter med diverse sprø skikkelser forvandler ham til helten han alltid har drømt om å være.

Popcorn og saft hører med til en god film!