Jo – selvfølgelig St. Hans feiring i Kloppedalen! Dagen startet med styrtregn – og klokken 1700 var det 4 fremmøtte heggedøler.. Men solen lokket oss fram – og vi talte etter hvert 250 St. Hansfeirende i Kloppedalen – med god underholdning, leker for flere aldersgrupper og premier til alle som kunne bære; Ungdomsklubben stilte mannsterke (og kvinnesterke), med oppgaver og potetløp, grillene ble etterhvert veldig varme og pølsene ble som pølser skal være, kalde eller svarte. baalsjefOg en stolt bålsjef kunne konstatere at litervis med tennvæske gjorde susen! Gamle og nye volleyballspillere demonstrerte at ikke alt er glemt, Jørgen Gudbrandsen, Genek og Magnus spilte oss gode og ungdommen tok tak – med en forrykende danseoppvisning.

Nærmiljøsentralen takker for fremmøte, godt humør og de gode samtalene!