Vi viser filmen «De utrolige»

Bob Paar var en gang en av verdens største superhelter (kjent for alle som «Herr Utrolig»), som reddet liv og bekjempet det onde hver eneste dag. Men nå er han en helt vanlig saksbehandler i et forsikringsselskap, som sliter med kjedsomheten og vekten. Etter at han måtte henge fra seg superdrakten for 15 år siden (sammen med alle de andre legendariske heltene fra den tiden) etter en serie uhell og tvilsomme rettssaker, har Bob og hans kone (tidligere «Elastika») tatt sivile identiteter og prøver å leve et normalt liv med sine tre barn. Men Bob klør etter å komme tilbake i aksjon, og han får sjansen når han får en mystisk beskjed om å dra til en øde øy på et topphemmelig oppdrag. Når han oppdager at et ondt geni med grusomme hevnplaner står bak mysteriet, kommer familien til hjelp i en enestående kamp der de får bruk for både hjerne og superkrefter.