charlotte

Onsdag 11. mai er vi stolte av å få Fairtrade ambassadør, Charlotte Thorstvedt, på besøk på Hovedgården Fritidssenter. Hun kommer i følge med flere andre fra Fairtrade Norge. Torstvedt, som også er kjent fra blant annet MTV og som X-faktor dommer, skal fortelle om en reise hun nylig hadde som Fairtrade amassadør i Ghana, med bilder og film. Det blir også en kort presentasjon om Fairtrade generelt.

I tillegg serveres det kaffe og kaker som er laget med fairtrade produkter. Hovedgården fritidssenter kan snart være en av landets første fritidssentere som stolt kan kalle seg en Fairtrade klubb. Det innebærer et fokus på å opplyse om rettferdig handel og at det serveres fairtrade produkter på klubben

Arrangementet er først og frems for ungdom ved Hovedgården Ungdomsskole og er gratis.

Velkommen! Onsdag 11. mai, kl 15.00