Ampmandens Døtre vender hjem! Vi spiller konsert i Heggedal dagen før vi skal spille på Total i Tønsberg. Endelig får vi vist oss fram for hjembygdene våre! Og konserten på Kulturpuben/Rustad Meieri er GRATIS!

Ampmandens Døtre møttes over portvin og øl på et skittent utested en sein kveld høsten 2010 og kokte sammen en rockesuppe på sludge, hardcore og stoner. Det ble fort bestemt at dette bandet var noe å satse videre på. To måneder senere var jomfrugigen unnagjort og første demo på tape.
Navnet er en omskriving av Camilla Colletts roman Amtmandens Døtre, da det er for lite Camilla Collett-referanser i norsk rock per i dag.
Ampmandens Døtre holder til i Oslo, spiller en blanding av hardcore, stoner og sludge og består av følgende musikanter:

Jon – trommer
Ken-Robert – gitar
Anders – vokal

«Vi ber Heggedal gjøre seg klare for hard rock og topp stemning!»