atlantisFredag 18. mars klokken 1430 viser vi «Atlantis – en forsvunnet verden».
Bli med på et spennende eventyr på havets bunn – i Disneys Atlantis! Milo Thatch har ett eneste ønske – å finne byen Atlantis. Byen som ifølge historien forsvant sporløst i havets dyp. Den steinrike professor Whitmore drømmer om det samme, og før Milo vet ord av det er han på vei mot sitt livs eventyr! Med på ekspedisjonen er den tøffe Rourke, den gamle utgravereksperten Molière, dynamitteksperten Vinny og Kakan – kokken med verdens dårligste mat. I en kjempemessig ubåt setter de kursen mot havets dyp. Plutselig støter de på et urtidsmonster som vokter veien til Atlantis. Etter hard kamp når de endelig målet og oppdager at byen fremdeles lever! Milo møter den spennende prinsessen Kida, men oppdager også at Rourke og de andre har onde planer i bagasjen…Og det blir popcorn og saft – innenfor popcorngrensen!