cinemalogoFilmvisninger i Heggedal annenhver fredag

Det er filmvisninger i Heggedal bibliotek annenhver fredag og vi viser både tegnefilmer, animasjonsfilmer og spillefilmer for barn. Da er alle barn som liker å se gode filmer velkomne til Heggedal bibliotek.

Tidspunktet for filmvisningen er fra kl 14.30 og som regel varer filmen fra en og en halv time til to timer.

Datoer for visning av film i vårhalvåret er : 18. mars, 1. april, 15. april, 6. mai og 20. mai som blir siste filmvisning før sommerferien.

Det blir servert saft og popcorn.

Filmtilbudet til barn på Heggedal Bibliotek er forøvrig variert med tegnefilmer, animasjonsfilmer, anime og spillefilmer. Filmene kommer fra forskjellige land, men Disney er godt representert, filmer fra Japan har vi og ellers har vi mange serier for de minste, byggmester Bob, sauen Shaun med mer. Blant annet har vi filmer basert på Astrid Lindgrens barnebøker, Alice in wonderland med Johnny Depp, og filmer basert på C.S Lewis sine Narnia-bøker for å nevne noen flere.

Disse filmene med flere kan lånes i Heggedal bibliotek og lånetiden er 1 uke. Vi får flere nye filmer etterhvert.

Vi håper mange synes vi har et godt utvalg og vi ønsker spesielt nye lånere velkommen. Vi trenger et levende bibliotek i Heggedal!