robinsonOBS NY DAG!

Fredag 4. mars viser vi Familien Robinson. Dette blir den 21. filmen i rekken av bibliotekfilmer – og om du ikke er på vinterferie kan du gjerne komme innom for en film og litt Popcorn! Filmen starter som vanlig klokken 1430.

Om filmen:

Lewis er en brilliant oppfinner med et forbausende antall kløktige oppfinnelser på rullebladet. Hans seneste og mest ambisiøse prosjekt er Minnescanneren, en maskin som vil hjelpe ham å finne sin biologoske mor så de kan bli en familie. Men før han finner henne, blir oppfinnelsen stjålet av den onde Bowlerhatt-mannen og hans diabolske hatt og faste kompanjong, Doris. 
Han har nesten gitt opp alt håp når en mystisk fremmed ved navn Wilbur Robinson tar vår forvirrede helt med seg i en tidsmakin. Og sammen leter de til de finner Bowlerhatt-mannen og ender et oppgjør som resulterer i et uventet og utrolig skjebnens lune.