Fredag 11. februar klokken 1430 er vi i gang med fredagsfilmer igjen! Som vi har sagt før – nå blir det film annenhver fredag, etter denne filmen blir det altså ny film den 25. februar. Og vi jobber med noen ideér om hva vi skal finne på de fredagene det ikke vises film. Noe skal vi helt sikkert finne på! Kort om denne filmen:

Livet er ingen lek for maurene på Maurøya! Hver sommer invaderer en gjeng grådige gresshopper kolonien. De ledes av den truende og manipulerende Hopper og legger beslag på en stor del av avlingen som maurene har jobbet hardt for. De gjør livet surt for dette fredelige samfunnet. samfunnet.Vår helt er Flik. En liten maur med originale idéer som er i utakt med resten av den mer tradisjonelt tenkende kolonien. Han tar på seg oppgaven å skaffe hjelp utenfra for å bekjempe gresshoppene. Ved en feiltagelse gir han oppdraget til en arbeidsløs småkryp-gjeng fra et annenrangs loppesirkus.