kronkFredag 14. januar klokken 1430 viser vi «Keiserens nye stil 2 (Kronks nye stil)». Filmen er tillatt for alle og varer i 72 minutter. Kort om filmen:
Han heter Kronk. Han er kjempesnill. Han har store muskler. Han er ikke særlig smart. Han er med andre ord det perfekte offeret for den onde trollkjerringa Yzma! Hun holder fortsatt fast på drømmen om å ta over makten i Kuzcos keiserdømme, men hun klarer det ikke uten hjelp av sin gamle følgesvenn Kronk. Med en hemmelig oppskrift og en ond plan begynner hun arbeidet. Kronk selv er ikke medvitende om hva som skjer. Hans lille hjerne jobber allerede på overtid av tanken på mat, holde orden på speidergjengen, underholde Papi – og ikke minst imponere den søte speiderlederen Birdwell!
Se den helsprø og morsomme fortsettelsen på Disneys klassiker Keiserens nye stil i Keiserens nye stil 2 – Kronks nye stil!