Med et ønske om at alle har hatt en flott jul og vil få et godt år – ønsker vi igjen velkommen til fredagsfilm på biblioteket. Fredag 7. januar klokken 1430 viser vi «Shrek, lykkelig alle sine dager». Filmen har 7 års aldersgrense og varer i 90 minutter.

Om filmen: Vel, når det gjelder Shrek så har han endt opp som en hjemmekjær familiefar. Istedenfor å skremme folk slik han pleide, har Shrek nå blitt en rolig mann. Hva skjedde med dette trollet? I sin lengsel etter gamle dager da han virkelig følte seg som et troll, inngår Shrek en pakt med den sleske Rumpelstiltskin. Før han vet ordet av det, er livet forvandlet og han befinner han seg i en merkelig, alternativ variant av landet Langt, Langt borte. Her blir trollene jaktet på, Rumpelstiltskin er konge og Shrek og Fiona har aldri møtt hverandre. Nå er det opp til Shrek å gjøre ugjort det han har gjort og redde sine venner, gjenopprette livet sitt i landet Langt Langt unna og gjenvinne sin store kjærlighet.