naermiljoTorsdag kveld er det duket for nærmiljøkonferanse i Hovedgårdensonen!

Det er Nærmiljøsentralen sammen med administrativ og politisk ledelse i kommunen som inviterer til nærmiljøkonferanse. Temaet for konferansen er Oppvekst for barn og ungdom i Heggedal og Solbergområdet. Hva er vi gode på og hvordan kan vi bli enda bedre?

Innbyggere, organisasjonsliv, politikere, næringsliv, foreldre og barn i skoler og barnehager er invitert til dialog. Det vil bli i overkant av 80 deltakere på konferansen, som arrangeres på Gjellum grendehus i Heggedal fra kl. 18.00-21.00 torsdag 11. november.

Konferansen har fokus på anerkjennende dialog for at man sammen skal komme frem til forslag til gode tiltak.

Det er nedsatt en arrangementskomite som har planlagt konferansen, og som vil sørge for koordinering og oppfølging av tiltakene som kommer opp.