flushedawayFredag 12. november klokken 1430 viser vi filmen «Nedenom og hjem igjen».

Kort om filmen:
Roddy er en skikkelig sosietetsmus. Han er et bortskjemt husdyr som bor i en fancy leilighet i bydelen Kensington i London. En dag forstyrres han i sitt lille paradis av Sid, en rånete kloakkrotte som kommer seg opp fra undergrunnen gjennom rørene i leiligheten. Sid tar seg raskt til rette i Roddys lukseriøse hjem. 
Roddy blir fortvilet og bestemmer seg raskt for å lure Sid ned i toalettet. Imidlertid har Sid vært borti slike «boblebad» før og Roddy blir selv offer for sin slue plan. 
Gjennom en skikkelig nedsusing havner Roddy i Londons kloakk. Her venter en verden av desillusjonerte gnagere og innbitte gangsterrotter, i tillegg til sangfulle snegler og – ikke minst den sveisne musa Rita!