Asker og Heggedal Warhammer og Brettspillklubb skal avholde flere arrangementer i Asker og Heggedal bibliotek til høsten.
Følgende aktiviteter er planlagt så langt:

Den 4. september og den 20. november skal det være introduksjonskurs i Heggedal bibliotek. Det vil si at man kan bli med å male spillbrikker og utkjempe slag på spillebordet. Kom og lær hvordan du skal male spillbrikker og kan du litt fra før kan du bli enda bedre. Led din egen hær med orker eller dverger eller andre hærer og møt en motstander til et realt slag. Vel møtt til en lærerik og sosial stund sammen med venner og andre som du kjenner.

Lørdag 2. oktober og lørdag 4. desember mellom kl 11 og kl 16 blir det warhammer-arrangement i Heggedal og da skal barna lære å bygge terreng sammen med noen voksne warhammeroutridere. Terrenget skal lages og brukes av Asker og Heggedal Warhammer og Brettspillklubb. Vel møtt til en nyttig og lærerik workshop.

Velkommen til ny aktivitet i bibliteket i Heggedal!