Leksehjelpen i Heggedal bibliotek starter opp igjen på torsdager mellom kl 15 og kl 18. Første leksehjelpdag er 2. september og fortsetter 9. september, 16. september, 23. september, 30. september, ikke i uke 40 for da er det høstferie, videre den 14. oktober, 21. oktober, 28. oktober, 4. november, 11. november, 18. november, 25. november, 2. desember, 9. desember og til sist 16. desember som blir siste leksehjelp før jul. Det blir gratis frukt å få. 

Samtidig vil vi i Heggedal bibliotek komme med en oppfordring til folk som har tid til å yte noe på fritiden til å melde seg som leksehjelpere. Vi mangler leksehjelpere fra kl 15 så vi vil sette stor pris på om noen i lokalmiljøet melder seg til tjeneste. Språk, matematikk, naturfag er viktig, men folk med annen bakgrunn kan også melde seg.

Vennlig hilsen oss som jobber i Heggedal bibliotek.