NFUK (Norsk Forening for Uavhengige Kunstnere) har i år valgt Kunstfabrikken i Heggedal som arena for å presentere billedkunst og skulpturer fra mer enn 50 av sine medlemmer fra hele landet.
Blant disse er 2 fra Asker (Ellen M. Stien og Bjørg Astrid Hermo), 4 fra Bærum (Helen H Dahl, Kjersti Hvamb, Berit Jansen, Faezeh Seddigh), 1 fra Lier (MayGunn Riis), 2 fra Drammen (Åse Pleym Bakken, Tore Aksjøberg). 

Hvert annet år arrangeres «Årets utvalgte» på Rådhusgalleriet i Oslo og hvert annet år på et sentralt galleri i landet for øvrig. I år er Kunstfabrikken Heggedal valgt. Kunstfabrikken og Heggedal settes med dette ettertrykkelig på kartet over landets kunstarenaer!

Det blir aktiviteter for både barn og voksne under utstillingen og kaféen er åpen.

Utstillingen støttes av Asker kommune.

Se også:   nfukutstilling.pdf