Blåfjellhytta

”En opplevelse i Kjekstadmarka”

Heggedal idrettslag eier og drifter Blåfjellhytta, som ligger vakkert til øverst i Øvre Hallenskog. Fra hytta har du en panoramautsikt over hele Indre Oslofjord.  Hytta er søndagsåpen for turgjester i perioden september – mai fra kl. 1200 – 1600.

Hytta kan leies av alle, foreninger, skoleklasser, barnehager, bedrifter og private hele året. Se www.blaafjellhytta.no

Hytta har helårs åpen atkomstveg helt frem til hytteveggen, med gode parkeringsforhold.

Blåfjellhytta som for øvrig er 85 år i 2010, har overnattingsplass til ca. 25 mennesker, peisestue, tv –stue, 2 kjøkken og ”utedass” både for dame og herre. Innlagt vann, oppvaskmaskin, komfyr, stor utegrill, uteplass til ca. 40 personer og i alt 30 måls eiendom. I tillegg er det fri tilgang til trådløst internett, stereoanlegg og 50 ” storskjerm.

I nærområdet rundt hytta har du mange muligheter til natur opplevelse. Flotte oppkjørte skiløyper på vinteren, merkede tur stier, et vakkert Blåfjell, ”Lille Beseggen”, et rikt og mangfoldig dyreliv, panoramautsikt, sykkelmulighet og masse blåbær og sopp.

Velkommen til en opplevelse i marka

Morten Eriksson

Leder av hyttestyret