Rekord-loppemarked 17. og 18. April!

Vårens vakreste eventyr, Heggedal og Blakstad skolekorps’ 
vårloppemarked, var i år bedre besøkt enn noen gang. Dette sikrer at den gode utviklingen kan fortsette; i løpet av de siste to årene har korpset avansert fra tredje- til førstedivisjon i
Akershusmesterskapet og i juni deltar vi i NM. Både korpset selv og loppemarkedene er viktige deler av lokalmiljøet og bidrar til å sette Heggedal på kartet.

 

Mathias Thorsen er en utmerket klarinettist og husgeråd-medarbeider på loppemarked.

De siste årene har tilstrømningen til korpsets vår- og høstloppemarkeder økt formidabelt. Nå er det stappfullt på parkeringsplassene fra vi åpner lørdag morgen til langt ut på ettermiddagen. Kundene kommer fra både Asker og nabokommunene – ja, til og med helt fra Hønefoss kommer det folk som synes stemningen og kvaliteten i Heggedals-loppisen er noe for seg selv.

 

AndersInne i hallen koker det fra de første horder stormer inn ved åpningen lørdag morgen til ”posesalget” avslutter markedet på søndag ettermiddag.  Over høyttalerne annonseres det for auksjon og salg av popcorn, og i de to store avdelingene for husgeråd går omsetningen så fort at mannskapene såvidt rekker å pakke ut godsakene før de er solgt. I disse avdelingene ble omsetningen fordoblet i forhold til fjoråret, og rekordomsetning var det også i de fleste andre avdelinger, som møbler, kafé, klær og bøker.

Vi ønsker alle nye og gamle kunder velkommen tilbake til høsten 16. Og 17. Oktober. I mellomtiden kan de av dere som tipper, spiller lotto e.l. gi deres grasrotandel til Heggedal og Blakstad skolekorps og dermed gi et ekstra bidrag til viktig ungdomsarbeid i nærmiljøet!

Anders Lie Hagen spiller vanligvis trompet i korpset, men under loppemarkedet er han superselger på avdeling ”Elektrisk”

«-Jeg er strålende fornøyd med årets resultat og gleder meg til å bruke pengene til å skape nye fine opplevelser for korpserne våre, foreldrene og nærmiljøet i Heggedal og Blakstad”, sier styreleder Sven Bjørnson som gir skryt til Loppekomitéen i korpset for vel gjennomført jobb.