Logoer-04-graa-firkant

Film fredag 15.03, Istid 4

istid 4 bildeFilm fredag 15.03, klokken 14:30, da viser vi Istid 4, filmen er tillatt for alle og vi serverer popcorn og saft!

Scrats elleville jakt på den forbannede eikenøtta, som han har jaktet på siden tidenes morgen, får verdensomspennende konsekvenser i Istid 4: Kontinenter på avveie. Kontinentene deler seg!
Disse voldsomme kontinentale omveltningene sender Manny, Diego og Sid på sitt mest spennende eventyr noensinne

Film fredag, 01.03, Madagaskar 3

madagaskar 3 bildeFilm fredag 01.03, klokken 14:30 viser vi filmen Madagaskar 3! filmen er tillatt for alle og vi serverer popcorn og saft!

Et herlig gjensyn med alle dyrene fra Madagaskar-filmene! Denne gangen blir gjengen med en omreisende sirkus for å forsøke å komme seg tilbake til New York!

Film fredag 15.02. PeterPan klassikere!

peterpan bildeFilm fredag, 15.02, klokken 14:30, vi viser filmen PeterPan klassikere! filmen er tillat for alle og vi serverer popcorn og saft!

Bli med Peter Pan, Tingeling og deres venner på en fantastisk reise, fra den glitrende stjernehimmelen over London, og hele veien til det fantastiske Drømmeland! Historien begynner en natt da Peter Pan flyr gjennom vinduet til familien Darling på utkikk etter sin bortkomne skygge. Her møter han de tre søsknene Wendy, John og Michael, som han og Tingeling tar med til Drømmeland - en fantasiverden fylt med spenning, magi, indianere og havfruer! Men her finnes også Peter Pans største fiende - Kaptein Krok - og hans grusomme pirater. Peter Pan er historien om den fantastiske, flyvende gutten som aldri vil bli voksen og som viser oss hvordan barndomsdrømmer kan leve for evig.

Film fredag 01.02, Beverly Hills Chihuahua 3

chihuahua bilde filmFredag 01.02. klokken 14:30. viser vi filmen Beverly Hills Chihuahua! vi serverer popcorn og saft! Filmen er tillatt for alle!

Nå blir det party - Papi er tilbake! Bli med på fest sammen med verdens mest rampete chihuahuaer i Beverly Hills Chihuahua 3 - Viva La Fiesta! Heng på når Papi og hans to- og firbeinte venner sjekker inn på et elegant hotell i Beverly Hills, komplett med luksuriøst hunde-spa. Men det blir trøbbel i paradis når Rosa, den aller yngste valpen, føler seg både liten og elendig. Nå er det opp til Papi å hjelpe Rosa å finne - og å feire - sin indre styrke, som viser seg å være større enn hun noen gang har drømt om. Hele familien vil ha det morsomt sammen med hundene i denne komedien, som er fylt av kjærlighet, humor og eventyr!

Film fredag 18.01, Donald Duck julefavoritter

donald duck bildeFredag 18. januar. klokken 14:30 viser vi Donald Ducks julefavoritter. vi serverer popcorn og saft! Filmen tillatt for alle!

Det er snø, vinter, juletid og dermed herlige tider for ville og gale eventyr med Donald Duck og
hans venner!

Episodene som vises er:

-Donald spiller hockey

-Donalds snøballkrig

-Redningshunden

-Snipp & Snapp

-Mat til vinteren

-Gøy med gaver

-Popcorn

-På isen

-Fjellklatrerne

-Skiløperkunsten

 

Indre Rom, fotoutstilling i Fabrikken

image001Nærmiljøsentralen skaper mer liv i Fabrikken

Fotoutstilling i fabrikken i Heggedal, åpner fredag 1. februar klokken 1800. Ni kunstfotografer har tolket sitt indre landskap og sanset seg frem til fotoutstillingen IndreRom. Utstillingen ble før jul vist på Norsk Design- og Arkitektursenter (DogA) i Oslo. 1. februar kan du se bildene i fabrikken i Heggedal.- Det har vært en spennende utfordring for oss alle ni å visualisere det IndreRom, sier en av utstillerne Hilde Totland Harket. Noen av oss har valgt å tolke det fysiske rom mens andre har tatt utgangspunkt i det indre landskapet. Harket er medlem av Asker bildende kunstnere (ABK) og bosatt på Undelstad i Asker. I bildeserien sin har hun blant annet fotografert sin datter hjemme i Asker. Hun har fire fotografier med på utstillingen og har gitt serien sin tittelen Unspoken. De andre bildeseriene spenner fra norske bunader til et jenterom i Shanghai.

Fotoutstillingen er et resultat av det fotografiske mentorprogrammet Sens og Sans som er ledet av den internasjonalt anerkjente kunstfotografen Marie Sjøvold (fra Vollen) og tidligere VG-fotograf Hans Olav Forsang. Gjennom tre måneder har de ni fått individuelle tilbakemeldinger på sine prosjekter og totalt 45 fotografier er kuratert av Sjøvold og Forsang til å være med på utstillingen.

De fleste av de ni fotografene jobber med noe helt annet enn fotografering til daglig. Fellesnevneren er imidlertid en brennende interesse for fotografering og formidling. – Vi håper å kunne formidle vår fotoglede gjennom disse bildene, sier Harket som synes det er flott at Heggedal markerer seg som en kunstinteressert bygd med fabrikken som et naturlig samlingspunkt.

Utstillingen trakk flere hundrede besøkende på DogA før jul og salgsinntektene gikk da til gatemagasinet =Oslo. I tillegg til de 45 trykte fotografiene er noen av bildene også utgitt i kameraprodusenten Canon sin Europa-kalender. – Det er en stor anerkjennelse for prosjektet at Canon har plukket ut flere av bildene til å representere sin kalender for 2013, sier prosjektleder Hans Olav Forsang. Han ser frem til å ønske folk fra Heggedal og omegn velkommen til fotoutstillingen 1. februar kl 18.00 i fabrikken i Heggedal.

Mer om fotografene finner du her;

Ann Cathrin Buchardt

Guri Wahl

Hanne Gundersen

Bente Helenesdatter Pettersen

Frederik Tellerup

Hilde Totland Harket

Madeleine M. Karlstrøm

Morten Lund Mathisen

Utstillingen vil være åpen i helgen 1.-3. februar og i helgen 8. – 10. februar. Fredag fra 18.00-20.00, lørdag og søndag fra 13.00-17.00.

Siste fredagsfilm før jul!

scroogeFredag 7. desember klokken 14.30 har vi pepperkaker, saft og film; Ebenezer Scrooge (JIM CARREY) starter juleferien med sin vanlige forakt, kjefter på sin trofaste assistent (GARY OLDMAN) og den lystige nevøen (COLIN FIRTH). Men når julespøkelsene fra fortid, nåtid og fremtid dukker opp og tar ham med på en reise som avslører sannheter han nødig vil se, må han åpne sitt hjerte og gjøre godt igjen mange års ugjerninger før det er for sent.

Jul hos pikene, lørdag 1/12 klokken 12.00

balls"Pikene ved broen" i Heggedal åpner dørene for vinterkalde mennesker, og setter i gang julen med en varm og innbydende juleatmosfære! De byr på grafiske trykk med nye motiver i kjent stil, keramikk, glasskunst og smykker - gaver som kommer fra hjertet, og som varer livet ut. Belønn deg selv og de du er glad i med gløgg, pepperkaker og den beømte fnisesaft. Pikene ønsker velkommen ved broen. Lørdag 1. desember fra 12.00.

Løvenes konge er tilbake!

lovekongetreFredag 23/11 viser vi løvefilm igjen! Bli med tilbake til den mektige savannen der løvenes konge regjerer! Ta noen skritt til, så gå til venstre. Der et sted finner du Timon og Pumbaa i deres egne og elleville versjon av det storslagne eventyret Løvenes Konge. I Løvenes Konge 3 - Hakuna Matata får du se alt som skjedde over, under og ved siden av løveriket. Fortellingen begynner når marekatten Timon pakker sekken og forlater fødestedet til fordel for et uoppdaget paradis. I det høye gresset på savannen finner han noe ganske annet: det uflidde, fisende vortesvinet Pumbaa! De finner fort tonen og snubler en dag over løveungen Simba. Det de ikke vet er at det er han som er Løvenes Konge, og at de vil få en viktig rolle i hans kommende eventyr.Ta med en venn, så spanderer vi saft og popcorn på dere begge. Fredag klokken 1430. God film!

Slektsforskning, åpent møte 15/11

historielagHistorielaget inviterer til åpent møte på Heggedal bibliotek
torsdag 15. nov kl. 19.00
Slektsforskning
Foredrag v/leder i DIS-Asker, Harald Sørgaard Djupvik
Organisasjonen ”DIS-Norge, Slekt og Data” har som formål er å skape et landsomfattende
forum for slekts- og personhistorie, spre kunnskap og stimulere slektsforskningen
i Norge. Databehandling og Internett brukes som hjelpemiddel.
DIS-Asker har ca. 200 medlemmer, og ble stiftet i mai 2011. Laget jobber for å gi
medlemmene et godt tilbud av møter, kurs og andre aktiviteter.
Presentasjon av historielagets årbok 2012
Kort presentasjon av noen av artiklene i årets årbok.
 
 
Styret